UNIEKE FILM-PIEZO PICKUP VOOR CONTRABAS OF CELLO.

 

 

 

prijs F3 : .69,95 euro

 
De F3 ultra dunne film-piezo-pickup, voor contrabas, uprightbas, doublebas of cello, is zeer eenvoudig en snel te plaatsen. De pickup wordt eenvoudig onder de kamvoet geschoven. De jackbus wordt met tie-wraps aan de snaren tussen kam en staartstuk bevestigd.

Deze pickup geeft een natuurlijk diep,akoestisch bassig geluid. Bovendien staat deze pickup bekend om zijn geringe feedback.

Net als vrijwel alle andere in de handel zijnde contrabas-pickups is het aan te bevelen deze F3 pickup, afhankelijk van de toegepaste versterker, voor te versterken door middel van een preamp met een ingangsimpedantie van 10 MOhm. (zie hieronder )

Werk je met een (contrabas) versterker of mengpaneel met een ingangs-impdeantie van 1 Mohm of hoger, dan is een preamp niet nodig.

prijs P3 : .69,95 euro

 

 

 

De bovengenoemde pickup,genereert een hoog- ohmig signaal. Het signaal zal daarom op een juiste manier versterkt moeten worden !! Aleen een bas(gitaar)versterker is vaak net niet voldoende.

Onze P3 preamp met een ingangsimpedantie van maar liefst 10 MOhm, zorgt voor een goede aanpassing van de piezo-pickup op de versterker of mengtafel, waardoor het geluid body krijgt en ook nog iets in volume toeneemt. Electronisch onovertroffen, geheel ruisvrij !

Deze preamp is ook sterk aan te bevelen bij andere merken basspickups !!

prijs S3 : . 19,95 euro

De meeste baspickups geven bij rockabilly-spel de slap/tik veel te zwak door. Hierdoor gaat dit specifieke geluid verloren in de mix.

Bijplaatsen van onze S3 slap-pickup achter op het fingerboard is de oplossing. Deze rockabilly-pickup wordt met een apart snoertje aangesloten op de 2e regelbare ingang van de versterker, een mixer of een aparte versterker.

Aan deze laatste versterker worden geen specifieke eisen gesteld, het mag bijvoorbeeld ook een goedkoop gitaarversterkertje zijn.

De aansluitdraad is 80 cm lang, maar kan door u zelf bij de plug ingekort worden. Ook kunt u de pickup , zonder meerprijs,bestellen met een andere draadlengte.

 

Voor de artikelen op deze pagina : GEEN VERZENDKOSTEN !!!