Geadviseerd :

Kleine snaarinstrumenten Mandoline, Ukelele enz : R1 of E1

Banjo : E1 i.v.m. lengte schroefdraad jackbus

Akoestische Gitaar : R1 , R2 , E1 , E2

Harp : H3 of H4

Contrabas en Cello : F3 filmpiezo-pickup

 

 

prijs R1 :. 14,95 euro

De Rebel R1 piezo pickup is het meest verkochte model. Deze pickup genereert een zeer natuurlijk akoestisch geluid. Kan ingebouwd worden in verschillende instrumenten, zoals ukulele - mandoline - banjo - gitaar enz . De pickup werkt met alle snaar-soorten (nylon en staal) en kan met iedere normale gitaarversterker gebruikt worden. Een preamp is beslist niet nodig !

de R/E pickups zijn niet geschikt voor contrabas of cello.

 

 

prijs R2 : .19,95 euro

 

R2 is de twin-pickup uitvoering met dezelfde goede eigenschappen als de vorige R1. Wie wat meer tijd wil besteden aan de installatie kan met de tweede pickup wat invloed uitoefenen op de balans hoog/laag. Alleen zinvol bij wat grotere instrumenten, zoals gitaar, banjo, of harp.Plaats de pickups aan de linker- en rechterkant van de kam.

De R pickups zijn zo goed als onzichtbaar in te bouwen, het enige wat je ziet is de kleine jackbus-ingang. Lees de vele mooie reviews !!

 

 

E1 chroom : .21,95 euro

 

 

Wie zelfs de kleine jack-ingang niet wil zien, bij het E1 model wordt de bestaande strapholder (voor de gitaarband) vervangen door een gecombineerde strapholder met jackplug. Nu is het hele pickupsysteem echt geheel onzichtbaar ingebouwd! Geadviseerd voor de kostbaardere instrumenten. De electrische eigenschappen van deze jack zijn ook optimaal.

De strapholders worden standaard in chroom uitvoering geleverd. Super kwaliteits switchcraft jack !!

 

 

 

E2 chroom : .26,95 euro

 

 

 

Dit E2 model spreekt denk ik verder voor zich !

Dubbele pickup plus de gecombineerde strapholder/jackplug voor het totaal onzichtbaar inbouwen.

De condities voor alle rebel piezo pickups zijn : 1 jaar onvoorwaardelijke garantie en 10 dagen recht van retour sturen met geen-gezeur-geld-terug-garantie.Super kwaliteits switchcraft jack !!

 

e4 pickup

H3 chroom : .34,95 euro

H4 chroom : .39,95 euro

HARP

 

Nieuw ! H3-H4 model voor HARP.

3 of 4 pickups plus jackplug voor het onzichtbaar inbouwen in harp. H3 is standaard, H4 voor de grootste harpen.

De pickups worden verdeeld over de klankkast en binnen in de harp op het klankbord vastgeplakt. De jackbus wordt veelal in de voet geplaatst.

review: Ik heb zojuist de pickup met de 4 piezo's in de harp gemonteerd en ik ben zeer verrast. De piezo's pakken de harpklank van hoog tot laag feilloos op en geven totaal geen feedback. Wat een uitkomst om de haakjesharpen te versterken! syfonie orkerst ********

De condities voor alle rebel piezo pickups zijn : 1 jaar onvoorwaardelijke garantie en 10 dagen recht van retour sturen met geen-gezeur-geld-terug-garantie.

.........GEEN VERZENDKOSTEN VOOR DE PICKUPS OP DEZE PAGINA !!!!!!

NIET GOED GELD TERUG GARANTIE